浙江大学电气与信息类专业毕业生专场招聘会
玉泉校区永谦活动中心 2021-03-18 10:00:00 ~2021-03-18 16:00:00 发布时间:2021-03-17 10:25:46 点击数量:7610

单位信息

斯派莎克工程(中国)有限公司

三资企业制造业500人以上上海市闵行区

招聘信息

销售工程师-金华

面议 浙江省金华市婺城区 全职 本科

收藏

职位描述

工作职责:

1.负责金华及周边区域的市场开拓和产品销售;

2.为客户提供热能解决方案及其他技术支持,建立有效的销售网络;

3.开发最终用户、工程公司和设计院;

4.建立并维护长久的客户关系,开发客户需求。


任职要求:

1.热能工程、过程装备与控制工程、机械或相关专业,本科或以上学历;

2.良好的市场开拓及客户沟通能力;

3.愿意出差并勇于接受挑战性的工作;

4.工作勤奋、主动、学习能力强。


销售工程师-宁波

面议 浙江省宁波市市辖区 全职 本科

收藏

职位描述

工作职责:

1.负责宁波及周边区域的市场开拓和产品销售;

2.为客户提供热能解决方案及其他技术支持,建立有效的销售网络;

3.开发最终用户、工程公司和设计院;

4.建立并维护长久的客户关系,开发客户需求。


任职要求:

1.热能工程、过程装备与控制工程、机械或相关专业,本科或以上学历;

2.良好的市场开拓及客户沟通能力;

3.愿意出差并勇于接受挑战性的工作;

4.工作勤奋、主动、学习能力强。


管理培训生

面议 上海市闵行区 全职 本科及以上

收藏

职位描述

YOUR FUTURE STARTS NOW.

Multi-industry engineering. Global reach. Your opportunity.


We are looking for committed, engineering and digital graduates to join our Global Graduate Development Programme. If you're driven and curious, you're in the right place – that's what made us a FTSE 100 business and global engineering group, with operations in over 62 countries including the UK, China, Germany, Brazil and the USA.

我们正在寻找工程及数字领域的优秀毕业生加入我们的全球培训生发展计划。如果你有动力和好奇心,你就来对地方了——这就是我们成为富时100指数成分股公司和全球工程集团的原因,我们的业务遍及62个国家,包括英国、中国、德国、巴西和美国。


The programme is an opportunity to explore a huge variety of industries and business areas, including product development, research, manufacturing, sales and digital. Over a period of two years you'll take on four placements, each lasting six months (including one overseas). Supported by knowledgeable managers, a senior mentor and our graduate alumni, you'll quickly find your strengths and an area of the business to match after you've completed the programme.

通过此项目的学习,你将有机会探索公司在产品开发、研发、制造、销售及数字化领域的行业及商业知识。在两年的项目期内,你将接受四项轮岗计划,每项为期六个月(包括一项海外实习)。你将得到知识渊博的管理者及资深导师的直接辅导,同时也可以与已毕业的管培生对话交流。在项目结束后,将根据自己的优势,在擅长的职位上开始职业发展。


In return, you'll receive a competitive salary, plus a bonus to help you get started. Company benefits are country specific, but all are highly competitive. We're unashamedly proud of our culture, so if you're passionate about pushing boundaries and creating new processes and systems, you’ll thrive in our team.

你会得到一份有竞争力的薪水及奖金开启你的职业发展。公司的福利待遇因国家而异,但都具有强有力的竞争性。我们为我们的文化而感到自豪,如果你有激情去突破、创造新的流程和系统,你会在我们的团队中茁壮成长。


To join us, you'll need a real passion for engineering and digital, along with a minimum 2:2 honours (or equivalent) in a degree related to Science, Technology, Engineering or Maths.

加入我们,您需要对工程和数字有真正的热情,科学、技术、工程或数学相关的学位至少二等荣誉二阶(或GPA 2.8以上)。


Global Graduate Development Program - China

全球管培生发展项目 – 中国


China will recruit 4 graduates, 2 of them are in Spirax Sarco Steam business unit and the other two are in Watson-Marlow Fluid Technology business unit.

中国招收4名管培生,其中2名在斯派莎克蒸汽业务单元,另外2名在沃森马洛流体技术业务单元。(详见公司部分介绍)


We look forward to you

我们期待这样的你


  • Bachelor degree or above.

       本科及以上学历。

  • Science, Technology, Engineering, Mathematics major (STEM)

       科学、技术、工程、数学专业。

  • Excellent communication skills with proficiency in oral and written English and Chinese.                      

      优秀的中英文沟通能力。


换热解决方案工程师

面议 上海市闵行区 全职 本科及以上

收藏

职位描述

工作职责:

1. 根据客户和销售工程师的需求提供定制化的换热系统整体解决方案;

2. 熟悉换热系统的组成,能根据需求选择换热系统主要部件和各种附件,

3. 制定换热机组材料表,同时能不断优化设备的主要配置提升设备的经济型和使用性能。

4. 当系统出现运行问题时,为客户提供现场服务;

5. 作为讲师为客户或销售队伍授课,特别是在换热机组相关课程;

6. 了解相关的行业和应用知识,主动拓展设计方案,并成为换热解决方案专家。


任职要求:

1. 热能与动力工程、制冷、暖通空调相关专业,大学本科或以上学历;

2. 熟练使用CAD设计软件;

3. 良好的沟通协调及问题解决能力;

4. 追求个人长期稳定发展。


技术支持工程师

面议 浙江省杭州市西湖区 全职 本科及以上

收藏

职位描述

岗位职责: 

1、为销售工程师及客户提供技术支持; 

2、提供产品的选型以及热能技术解决方案; 

3、提供产品知识培训及安装应用等技术培训; 

4、负责产品市场的分析,并建立相应数据库。 


任职要求:   

1、热能工程、机械或相关专业,本科或以上学历; 

2、工作勤奋、主动,乐于钻研技术,学习能力强; 

3、良好的沟通能力,具有团队协作精神。


企业简介

SpiraxSarco provides professional knowledge and solution for steam and thermal users all over the world. It helps you to improve equipment performance and system efficiency observably, and save energy to achieve sustainability target. Spirax Sarco was founded in 1888 and built in Cheltenham UK in 1937. The group company joined in London stock market in 1959, and keep outstanding performance every year.

斯派莎克在全球范围内使用专业知识和技术为广大蒸汽及热能用户提供解决方案,从而显著提高其设备性能和系统效率,节约能源,满足您的可持续发展目标。斯派莎克公司的历史可追溯至1888年,1937年建址于英国Cheltenham1959年斯派莎克集团公司在伦敦股票市场上市,每年均有骄人的业绩报告。

SpiraxSarco Engineering (China) Co., Ltd. was established in 1995 in Shanghai. During the past 25 years, we focus on promote effective application and control of steam, hot water, compressed air and other industrial fluid in China. We have 41 sales and service offices national wide. Chinese customers build or update their steam systems with SpiraxSarco techniques and products, which improve system efficiency and save energy. SpiraxSarco is recognized as steam experts for steam and thermal system solution.

斯派莎克工程(中国)有限公司成立于1995年,总部设在上海。二十五年来我们一直致力于在中国推广有效的应用和控制蒸汽、热水、压缩空气等多种工业流体,销售和服务网络遍布全中国。中国客户通过应用斯派莎克的技术和产品,对蒸汽与热能系统进行改造,有效提高系统效率并节约能源,成为广大蒸汽与热能使用者的理想合作伙伴。

We possess a talent, acute, ambitious and vigorous team. We provide development opportunities, competitive remuneration and welfares as well as well-planned training systems. We are sincerely expecting your join-in.

我们拥有一支智慧、敏锐、志向远大、充满活力的团队。我们为人才提供广阔的发展舞台,具有良好的薪酬福利以及系统的培训体系。公司规模正日益壮大,我们诚挚期待您的加入!


未经同意 任何单位和个人不得擅自引用与转载本网站任何信息
技术支持:正方软件股份有限公司   

请稍候...